Seria PA-2000

    PA-2000 Seria është i përbërë nga dy platforma me performancë të lartë, PA-2020 dhe PA-2050, të dyja janë të përshtatshme në mënyrë ideale për vendosjen e internetit me shpejtësi të lartë ku mund te perdoret brenda zyrave të degëve të mëdha dhe ndërmarrjeve të mesme për të garantuar sigurinë e rrjetit dhe parandalimin kërcënimit .PA-2000 Seria eshte pjese e gjeneratës së te ardhshme në sigurine firewall dhe të kujtesës për krijimin e rrjeteve, sigurise, parandalimin e kërcënimit, filtrim URL dhe menaxhim, ka nje shpejtësi të lartë backplane ku ndan të dhënat e kontrollit te siguris, pavarësisht ngarkesës së trafikut.

    Produktet me te reja