Anviz D200
  265 Euro

  D200 Bio Office Fingerprint Reader

  Specifikimet e produktit:

  1.Dizajn unik  për zyrat
  2.Cilësi të larte dhe besueshmëri
  3.Bateri Lithium 1100mAH me qendrueshmeri ne nje kohezgjatje deri ne 6 ore bateri
  4.Të shpejtë dhe të besueshëm BioNANO V10 identifikim thelbësor  gjurmësh  gishtash
  5.I papershkueshem nga uji dhe  nga pluhuri,kete e ben te mundur sensori  AFOS300
  6.Trasmettim dhe ndjekje ne kohe reale ne online web
  7.Metoda e vertetimit te Punonjëve: ID +, fjalekalimin ID +, gjurmë gishtash vetëm gjurmët e gishtave

   

  Produktet me te reja