Develop ineo D 240F
  1530 Euro

  Funksionaliteti

  • Fotokopion dhe  Printon deri në 24 A4 ppm ne bardhe-zi
  • Skanon deri në max. 20 ZKM (600 dpi) dhe max. 30 ZKM (200 dpi) me bardhe-zi
  • Skanon deri në max. 17 ZKM (600 dpi) dhe max. 19 ZKM (300 dpi) me ngjyrë
  • Faks me Super-G3-opsion faksi për  transmetim të shpejtë dhe marje digjitale, zhvendosje kohore,opsion i kthimit te faksit, pranimit të kujtesës, pritje te dyfishtë
  • Standard: Embedded GDI dhe PCL kontrollues me 400 MHz
  • Opsionale: PostScript3 kontrollues

  Media

  • Standard: 550 fletë, max. 1.050 fletë
  • 500-fletë kasetë universale (A5-A4, 60-90 g / m²)
  • 50-fletë anashkalojë (A6-A4, 60-120 g / m²) për letër standarde, zarf, OHP,

   

  Produktet me te reja