Anviz SC021
    55 Euro

    Kontroll Aksesi

    SC021 është i thjeshtë, i sigurt dhe  kontrollues i nje niveli te larte sigurie.SC021 nuk kërkon software, gjë që e bën atë jashtëzakonish te lehtë për t’u përdorur. SC021 pranon vetëm sinjal të koduar wiegand nga Anviz për të siguruar nivel të lartë të sigurisë. Për më tepër,anti-thunder e saj, anti-statik të energjisë elektrike, ka nje qark te shkurter ne funksion te mbrojtjes qe e ben ate te dallueshme nga produktet e ngjashme SC021.

    Produktet me te reja