Rreth nesh

    Rreth nesh

    Adrenaline Electronics eshte themeluar ne vitin 2007 me qellimin dhe deshiren per te qene nje kompani lider ne tregun e Teknologjise se Informacionit!
    Ne jemi te vetedijshem qe e ardhmja e njerezimit eshte dixhitale, prandaj, ne kerkojme dhe punojme shume qe te jemi gjithmone ne pararoje, duke sjelle produktet me te fundit te Teknologjise se Informacionit, e duke i shoqeruar ato, me nje suport teknik te shpejte dhe profesional!