Anviz OA1000
  885 Euro

   

   

   

  Lexues Gishtash Multimedial & RFID Terminal

  OA1000 është një përparim i vërtetë nga Anviz në terminalet e identifikimitbiometrike, të cilat integrohen plotësisht ne identifikimin e  gjurmëve te gishtashve, RFID,kamerave, wireless, multimediave dhe teknologjive  te sistemeve. Shfrytëzim 3,5 inçTFT industriale te vërtetë me ngjyra LCD, procesor 400MHz Samsung me shpejtësi të lartë dhe Arm9 te sistemit Windows CE . OA1000 mund të përdoret në të gjitha ambjentet ku niveli I sigurise eshte nje domosdoshmeri..

   

  Produktet me te reja