Anviz VP30
    400 Euro

    VP30 eshte nje akses kard kontrolli profesionist per sigurimin e biznesit  te mesem dhe te vogel. Ajo integron RFID, alarm, frekuentimin e kohës dhe funksionet e aksesit te kontrollit . Ka nje  pamje elegante  dhe cilësi të besueshme. Ajo ka zile me cilësi të lartë muzikore, shfaqje të shumta gjuhësore,  funksion  komunikimi të përshtatshme për te gjithe ambjentin. Ajo vjen me menaxhimin e programeve me sfond funksional, në përputhje me llojet e ndryshme të administrimit  të të dhënave.

     

    Produktet me te reja