Develop ineo 283
  2 850 Euro

  Funksionaliteti

  • Fotokopion dhe Printon deri në 28 ppm A4 dhe A3 deri në 16 ppm në format bardh-zi
  • Skanon deri në 70 ZKM në format me ngjyrë dhe bardh-zi
  • Faks me Super-G3 opsion faksi për  transmetim të shpejtë dhe  marje dixhitale, zhvendosje kohore, PC-Fax,opsion i marrjes së email-it, FTP, SMB
  • Standard: Kontrollues ne futjen e informacionit  me shpejtesi 667 MHz

  Media

  • Standard: 1.150 fletë, fletë maksimale 3.650
  • 2 x 500-fletë kasetë për letër 
   (A5-A3, 60-90 g/m2)
  • 150-fletë anashkalojë (A6-A3, 60-210 g/m2)
   për, letër OHP, etiketa, zarfe
  • Mbarim

   • Floortype Finisher, max. 3200-fletë e kapaciteteve për 50 fletë stapling
   • Fakultativ për Floortype Finisher: Punch kit (4-vrima),  saddle njësi thurur për broshura

    

  Produktet me te reja