Anviz L2000
  560 Euro

   

   

   

  Lexues gishtash

  L2000 është një identifikator gjurmësh gishtash  për zyra , shtëpi dhe hotele.Kjo teknologji eshte parë në botë që kombinon,  password gishtash , zë të shpejtë, miniUSB. RS485 dhe TCP / IP .Materiali prej  zinku  tregon elegancën e saj dhe luksoze. Përdoruesit mund të hapin derën me password, ID +, gjurmët e gishtave te identifikuar me pare.Gjithashtu eshte i paisur me nje  Mini USB ku mund të përdoret për transferimin e të dhënave për PC në një instalim derë. RS485 ose TCP / IP mund të përdoret për instalimin e dyerve të shumta nëhotele për menaxhimin qendrore nga recepsioni

  Produktet me te reja