Develop ineo 164
  640 Euro

  Funksionaliteti

  • Fotokopjime dhe Printime  deri në 16 ppm A4 dhe A3 9 ppm në të zezë dhe të bardhë
  • Skanoni deri në max. 16 ZKM
  • Standard: GDI-Controller

  Media

  • Standard: 250 fletë, max. 350 fletë
  • 250 fletë kasetë (A5-A3, 64 bis 157 g / m²)

  Functionality

  • Fotokopjime dhe Printime  deri në 16 ppm A4 dhe A3 9 ppm në të zezë dhe të bardhë
  • Skanoni deri në max. 16 ZKM
  • Standard: GDI-Controller

  Media

  • Standard: 250 fletë, max. 350 fletë
  • 250 fletë kasetë (A5-A3, 64 bis 157 g / m²)

  Functionality

  • Copy and Print up to 16 ppm A4 and 9 ppm A3 in black & white
  • Scan up to max. 16 opm
  • Standard: GDI-Controller

  Media

  • Standard: 250 sheets, max. 350 sheets
  • 250 sheets cassette (A5-A3, 64 bis 157 g/m²)

  Finishing

  • electronic sorting

  Bestseller Products