Develop ineo 164
  640 Euro

  Funksionaliteti

  • Fotokopion dhe Printon deri ne 16 ppm A4 dhe A3 deri në9 ppm në format bardh-zi
  • Skanon deri në 16 ZKM
  • Standard: Kontrollues GDI

  Media

  • Standard: 250 fletë, max. 350 fletë
  • 250 fletë kasetë (A5-A3, 64 bis 157 g / m²)

   

  Produktet me te reja