Seria PA-5000

    Seria PA-5000 eshte gjenerata e së ardhshme firewalls, është projektuar për të mbrojtur qendrat e të dhënave , portat Internet. Këto platforma të lartë të performancës janë bërë për të siguruar mbrojtje te firewall-it me shpejtësi xhiros deri në 20 Gbps.E përshtatshme në mënyrë ideale për të dy datacenter , PA-5000 Seria është mundësuar nga më shumë se 40 procesorë të shpërndara në katër fusha: funksionale, rrjeteve të sigurisë, lënda inspektimit dhe të menaxhimit. Besueshmëria dhe elasticitet është dorëzuar nga disponueshmëria aktiv / aktive apo aktiv / pasiv të lartë; ndarja fizike e të dhënave .

    Produktet me te reja