ADM24M

  Kamera eshte e pershtatshme per ambjente të brendshëm / jashtëm (IP66)
  3MEGA-rezolucion (QXGA, 2048×1536 pixels)
  Sensor me ngjyra 1 lux në 1/60 s
  Mikrofon dhe bokse me nje funksion audio te plote
  Universal ne fshehjen e kabllove ne montimin mur/tavan
  DVR te brendeshme ( deri ne 32 GB) ,regjistrimi behet pa ngarkese rrjeti

  Produktet me te reja