Develop ineo +25
  1 800 Euro

  Funksionaliteti

  • Fotokopion dhe printon deri ne 24 ppmA4
  • Skanon deri ne 20 opm ne format bardh-zi dhe skanon ne 10 omp format me ngjyre
  • Faks me Super-G3 ne trasmetim dhe marje dixhitale,PC-FAX
  • Kontrollues ne marjen e informacionit me 800MHz)

  Media

  • Standarti: 350 flete, maksimumi deri ne 800
  • 250-flete (A6-A4, 60-210 g/m²)
  • 100-sheet bypass (A6-A4+, 60-210 g/m²) for standard paper, envelopes, thick paper

  Perfundimi

  • Printim ne te dyja anet e fletes

   

  Produktet me te reja