Develop ineo+ 220
  3 240 Euro

   

   

   

  Funksionaliteti

  • Fotokopion dhe Printon deri në 22/22 ppm A4 dhe A3 deri në 12/12 ppm me ngjyra & bardhe-zi
  • Skanon deri në 70 ZKM në ngjyrë & bardhe-zi
  • Faks me Super-G3-opsion faksi për  transmetim të shpejtë dhe të pritje dixhitale, PC-Fax,  marrjes në email, FTP, SMB
  • Standard: Embedded kontrollues me 667 MHz

  Media

  • Standard: 1.150 fletë, max. 3650 fletë
  • 500-fletë kasetë universale (A5-A3 +, 60-256 g / m²)
  • 500-fletë kasetë universale (A5-A3, 60-256 g / m²)
  • 150-fletë anashkalojnë (A6-A3 +, 60-271 g / m²) për letër standarde, zarf, OHP, letër të trashë, flamurin

  Finishing

  • Floortype Finisher, max. 3,200-sheet capacity for 50 sheets stapling
  • Optional for floortype finisher: Punch kit (4-hole), saddle stitch unit for booklets (half fold and saddle stitch)
  • inner finisher with corner and two position stapling, max. 300-sheet capacity

   

  Produktet me te reja