Anviz VF30
  485 Euro


   

   

  Kontrollues per leximin e gjurmeve te gishtave

  VF30  është një profesionist i kontrollit të leximit per gjurmet e gishtave për sigurinë e biznesit  të vogel dhe te mesem. Ajo   identifikon  gjurmët e  gishtave , RFID, ka te aktivizuar alarmin e hajdutit,frekuentimin e kohës dhe funksionet e kontroll akses, etj.Me pamje elegante dhe cilësi të besueshme. Ajo ka zile me cilësi të lartë muzikore, shfaqje të shumta gjuhësore, user friendly interface dhe funksion  të fuqishem komunikimi të përshtatshm për administrimin e të dhënave në mjedise të ndryshme. Ajo vjen me menaxhimin e programeve sfond funksional, në përputhje me llojet e ndryshme të bazës së të dhënave. Ai mbështet zonën orare dhe   kontrollin e  aksesit te grupit për nivel te lartë sigurie. Ai eshte i përshtatshëm dhe shumë-funksional.

  Produktet me te reja