Anviz T5
    225 Euro

    Lexues per gjurmet e gishtave & lexues RFID

    T5 Pro është lexuesper gjurmet e gishtave dhe kartave ,ai eshte plotësisht i  integruar ne identifikimin e e tyre dhe permban teknologji RFID.Dizajn shumë kompakt e bën të përshtatshme për instalimin në dyer. Pro T5 ka prodhim standarde Wiegandpër t’u lidhur seamlessly me akses kontrollet. T5 mund të update te gjithe  lexuesit ekzistues .

     

    Produktet me te reja