Anviz OA3000 Mercury
  1490 Euro

  Anviz OA3000 Mercury

  Multimedia Fingerprint & RFID Terminal

  OA3000 është një risi e vërtetë nga Anviz në terminalet e identifikimeve biometrike, të cilat integrojne plotësisht identifikimin e gjurmëve te gishtave, RFID, kamerave, koneksionet wireless, GPRS dhe multimedia. Ky model ka te integruar nje ekran LCD TFT me ngjyra me grade rezistence industriale dhe nje procesor 400MHz Samsung me shpejtësi të lartë  Arm9. Sistemi Operativ Windows CE mundeson perdorimin e ketij modeli në të gjitha ambjentet ku niveli I sigurise eshte nje domosdoshmeri.

   

  Produktet me te reja